კატალოგი
”ბიფ-სტროგანოვი”
ბეჭდვა |
ხორცი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად და დავბეგვოთ 0,5-0,8 სმ სისქემდე. შემდეგ დავჭრათ 3-4 სმ სიგრძის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და შევწვათ ტაფაზე საკმაო რაოდენობის ცხიმში. ხორცის ნაჭრებს მოვასხათ არაჟნის სოუსი (ზეთი, ფქვილი და არაჟანი), დავამატოთ ტომატ-პასტა და და ზეთში შემწვარი ხახვი. საწებელი თითქმის დუღილამდე მივიყვანოთ, მაგრამ არ უნდა ვხარშოთ. გარნირად მივიტანოთ შემწვარი კარტოფილი. სუფრაზე მიტანამდე ხორცს მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.
მასალა:
2 პორციაზე
320 გრამი ძროხის ხორცი (ფილეს ნაწილი)
1 ½ სუფრის კოვზი მარგარინი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
80 გრამი არაჟანი
1-2 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა
1 თავი ხახვი
300 გრამი კარტოფილი
პილპილი, მარილი
ოხრახუში და კამა გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი დ...
მითითებული ხილის ნახევარი პორცია გა...
მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...
ღვიძლი ჩამოვთალოთ დანით. ხახვი და ო...
კაკაო ჩაისა და ყავისაგან იმით განსხ...
ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჩავყაროთ შაქ...