კატალოგი
კოპენჰაგენური სალათა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი მოვხარშოთ სულ მცირე რაოდენობის წყალში. მოვაშოროთ ფხები და დავყოთ თევზი ნაწილებად. კიტრი, პამიდორი, ხახვი და ვაშლი დავჭრათ კუბიკებად და დავამატოთ თევზის ნაჭრებს, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევურიოთ მდოგვი და მაიონეზი.
მასალა:
250 გრამი თევზი
1 ცალი მჟავე კიტრი
2 ცალი პამიდორი
1 ცალი პატარა თავი ხახვი
1-2 ცალი ვაშლი
100 გრამი მაიონეზი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, ...

მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...

ღვიძლი ჩამოვთალოთ დანით. ხახვი და ო...

ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...

250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...