კატალოგი
კოპენჰაგენური სალათა
ბეჭდვა |
თევზი მოვხარშოთ სულ მცირე რაოდენობის წყალში. მოვაშოროთ ფხები და დავყოთ თევზი ნაწილებად. კიტრი, პამიდორი, ხახვი და ვაშლი დავჭრათ კუბიკებად და დავამატოთ თევზის ნაჭრებს, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევურიოთ მდოგვი და მაიონეზი.
მასალა:
250 გრამი თევზი
1 ცალი მჟავე კიტრი
2 ცალი პამიდორი
1 ცალი პატარა თავი ხახვი
1-2 ცალი ვაშლი
100 გრამი მაიონეზი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
მოვადუღოთ სამი სუფრის კოვზი შაქრის ...
ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ...
ქორფა, ახალი კიტრი გადავარჩიოთ, გავ...
ბადრიჯანი გავრეცხოთ, დავჭრათ მრგვალ...
მაწონში ჩავასხათ ძმარში გახსნილი სო...