კატალოგი
ბოლონიური სპაგეტი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მითითებული კომპონენტებისაგან გავაკეთოთ თხილის ზომის "კლიოცკი" და ვხარშოთ მარილიან წყალში 10 წუთის განმავლობაში.
სპაგეტი მოხარშვის შემდეგ დავდგათ და ვაცალოთ დაწურვა. ზეთი გავაცხელოთ ტაფაზე, დავამატოთ ტომატ-პასტა, გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, დავამატოთ წითელი პილპილი, მარილი და ლიმონის წვენი. ყველაფერი გადავურიოთ სპაგეტში. სუფრაზე "კლიოცკისთან" ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
"კლიოცკისთვის"
250 გრამი ხორცის ფარში
250 გრამი დაჭრილი ხორცი
2 ცალი კვერცხი
3 სუფრის კოვზი კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი")
1 თავი გახეხილი ხახვი
ცოტა გახეხილი ლიმონის ცედრა
1-2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
2 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი
მარილი, პილპილი
სპაგეტისთვის
400 გრამი სპაგეტი
½ სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
3 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა
½ ჩაის ჭიქა წითელი პილპილი
ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...

ახალი, წითელწინწკლებიანი კალმახი გა...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...

ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...

ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები...