კატალოგი
ბოლონიური სპაგეტი
| ბეჭდვა |
მითითებული კომპონენტებისაგან გავაკეთოთ თხილის ზომის "კლიოცკი" და ვხარშოთ მარილიან წყალში 10 წუთის განმავლობაში.
სპაგეტი მოხარშვის შემდეგ დავდგათ და ვაცალოთ დაწურვა. ზეთი გავაცხელოთ ტაფაზე, დავამატოთ ტომატ-პასტა, გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, დავამატოთ წითელი პილპილი, მარილი და ლიმონის წვენი. ყველაფერი გადავურიოთ სპაგეტში. სუფრაზე "კლიოცკისთან" ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
"კლიოცკისთვის"
250 გრამი ხორცის ფარში
250 გრამი დაჭრილი ხორცი
2 ცალი კვერცხი
3 სუფრის კოვზი კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი")
1 თავი გახეხილი ხახვი
ცოტა გახეხილი ლიმონის ცედრა
1-2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
2 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი
მარილი, პილპილი
სპაგეტისთვის
400 გრამი სპაგეტი
½ სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
3 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა
½ ჩაის ჭიქა წითელი პილპილი
ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

1,5 ჩაის კოვზი ხსნადი ყავა ჩავყაროთ...

ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი, ძვლიანი ...

4-5 ჩაის კოვზ მარწყვის მურაბას დავა...

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...

ხორცი ჩავდოთ ცივ, მსუბუქად დამარილე...

დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავ...


