კატალოგი
ყველის შნიცელი რომაულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში, და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში ორივე მხრიდან, ვწვათ მანამდე, სანამ მოოქროსფრო-ყავისფერ ფერს არ მიიღებს. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, გავაფორმოთ პამიდვრის ნაჭრებით და სუფრაზე ისპანახთან და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
ყველის 4 ნაჭერი (1 სმ სისქის)
1 ცალი კვერცხი
კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი")
დაჭრილი მწვანე ხახვი
1-2 ცალი პამიდორი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი ფრი...

პურის ნაჭრები შევბრაწოთ ორივე მხრიდ...

გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშო...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...

კარაქი და შაქარი შევურიოთ ერთმანეთს...

გავაცხელოთ 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან...