კატალოგი
ყველის შნიცელი რომაულად
| ბეჭდვა |
ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში, და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში ორივე მხრიდან, ვწვათ მანამდე, სანამ მოოქროსფრო-ყავისფერ ფერს არ მიიღებს. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, გავაფორმოთ პამიდვრის ნაჭრებით და სუფრაზე ისპანახთან და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
ყველის 4 ნაჭერი (1 სმ სისქის)
1 ცალი კვერცხი
კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი")
დაჭრილი მწვანე ხახვი
1-2 ცალი პამიდორი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, კვერცხები ა...

ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...

სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზ...

ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...


