კატალოგი
ბალბა ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბალბა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მოვხარშოთ. ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი კარგად დავნაყოთ. გავხსნათ ბალბის წვენში და ავურიოთ შიგ დაკეპილი ბალბა.
მასალა:
ბალბა - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 1-2 კბილი
ქინძი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მჟავე რძე გავხსნათ ანადუღარი ცივი წ...

ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გ...

ცომის მოსამზადებლად საჭიროა ავიღოთ ...

კარგად გასუფთავებული და თბილ წყალში...

მთელი ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად ...

ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...