კატალოგი
ლოსოსის ხორცი ცომში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი. ფქვილის, კვერცხის, ლუდისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი და დავდგათ 1 საათით. თევზის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში, შემდეგ მომზადებულ ცომში და მოვათავსოთ მდუღარე ზეთიან ტაფაში ისე, რომ თევზის ნაჭრები შიგნით დაცურავდნენ. ვწვათ მზადყოფნამდე. მზა თევზი სუფრაზე მივიტანოთ ბრინჯთან ან ტომატის სოუსთან ერთად.
მასალა:
2-3 პორციაზე
500 გრამი ლოსოსის ხორცი ან სხვა თევზის ფილე
1 ჭიქა ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
1/8 ლიტრი ღია ფერის ლუდი
½ ლიმონი
მარილი
შესაწვავად საჭირო მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი

ფილე დავჭრათ სიგრძეზე, დავბეგვოთ, ზ...

4-5 ჩაის კოვზ მარწყვის მურაბას დავა...

მსხლები გავჭრათ შუაზე, მოვაშოროთ გუ...

ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...

საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...

გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...