კატალოგი
”კლიოცკები” ვენეციურად
ხორცი კარგად ავურიოთ ყველში, წვრილად დაჭრილ ხახვში, კვერცხში და დამბალ ფუნთუშაში. მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. მივცეტ "კლიოცკის" ფორმა, მოვხარშოთ ½ ლიტრ მარილიან, მდუღარე წყალში და ამოვიღოთ წყლიდან. არაჟანს შევურიოთ კრახმალი, ჩავასხათ ცოტა შეგრილებულ წყალში და წამოვადუღოთ. სოუსს დავამატოთ მარილი და პილპილი, მწვანილი. მიღებული სოუსი მოვასხათ "კლიოცკებს". სუფრაზე მივიტანოთ მაკარონთან ან ბრინჯთან ერთად. მასალა: 2 პორციაზე 250 გრამი დაჭრილი ხორცი 50 გრამი გახეხილი ყველი 1 ცალი კვერცხი მარილი, პილპილი ½ თავი ხახვი ½ ფუნთუშა 3 სუფრის კოვზი არაჟანი ½ კოვზზე ნაკლები სიმინდის კრახმალი