კატალოგი
ვარენიკები პოვიდლოთი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილის, კვერცხის, 1 სავსე სუფრის კოვზი კარაქის, წყლისა და მარილისაგან მოვზილოთ თხელი ცომი და ვაცალოთ გაფუება. შემდეგ ცომი გავაბრტყელოთ, დავყოთ ოთხკუთხედებად და თითოეულ ნაჭერზე მოვათავსოთ პავიდლო (1 ჩაის კოვზი 1 ვარენიკზე). კუთხეები შევაწებოთ ისე, რომ სამკუთხედები მივიღოთ. ვარენიკები 5 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ მსუბუქად დამარილებულ წყალში, შემდეგ ამოვიღოთ, მოვაყაროთ შებრაწული სუხარის კუბიკები, მოვასხუროთ კარაქი და მოვაყაროთ შაქარი.
მასალა:
400 გრამი ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
100 გრამი კარაქი
½ ჭიქა წყალი
ცოტა მარილი
ქლიავის პავიდლო
გახეხილი ფუნთუშა
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ცხ...

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...

ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ...

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...

ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად. მსუქა...