კატალოგი
ვარენიკები პოვიდლოთი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილის, კვერცხის, 1 სავსე სუფრის კოვზი კარაქის, წყლისა და მარილისაგან მოვზილოთ თხელი ცომი და ვაცალოთ გაფუება. შემდეგ ცომი გავაბრტყელოთ, დავყოთ ოთხკუთხედებად და თითოეულ ნაჭერზე მოვათავსოთ პავიდლო (1 ჩაის კოვზი 1 ვარენიკზე). კუთხეები შევაწებოთ ისე, რომ სამკუთხედები მივიღოთ. ვარენიკები 5 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ მსუბუქად დამარილებულ წყალში, შემდეგ ამოვიღოთ, მოვაყაროთ შებრაწული სუხარის კუბიკები, მოვასხუროთ კარაქი და მოვაყაროთ შაქარი.
მასალა:
400 გრამი ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
100 გრამი კარაქი
½ ჭიქა წყალი
ცოტა მარილი
ქლიავის პავიდლო
გახეხილი ფუნთუშა
პოპულარული რეცეპტი

მარგარინი გავადნოთ ტაფაზე, მოვხრაკო...

გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური ან...

200 გრამ ხაჭოს დავამატოთ 100 გრამი ...

გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რ...

ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...

ექვსი კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფ...