კატალოგი
ვარენიკები პოვიდლოთი
ბეჭდვა |
ფქვილის, კვერცხის, 1 სავსე სუფრის კოვზი კარაქის, წყლისა და მარილისაგან მოვზილოთ თხელი ცომი და ვაცალოთ გაფუება. შემდეგ ცომი გავაბრტყელოთ, დავყოთ ოთხკუთხედებად და თითოეულ ნაჭერზე მოვათავსოთ პავიდლო (1 ჩაის კოვზი 1 ვარენიკზე). კუთხეები შევაწებოთ ისე, რომ სამკუთხედები მივიღოთ. ვარენიკები 5 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ მსუბუქად დამარილებულ წყალში, შემდეგ ამოვიღოთ, მოვაყაროთ შებრაწული სუხარის კუბიკები, მოვასხუროთ კარაქი და მოვაყაროთ შაქარი.
მასალა:
400 გრამი ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
100 გრამი კარაქი
½ ჭიქა წყალი
ცოტა მარილი
ქლიავის პავიდლო
გახეხილი ფუნთუშა
პოპულარული რეცეპტი
თევზის თავი, ფხები და კანი 30 წუთის...
ქაშაყი გამოვშიგნოთ და მოვაშოროთ ფხე...
გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი დ...
ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხ...
გულ-მკერდი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარ...