კატალოგი
ვარენიკები პოვიდლოთი
ფქვილის, კვერცხის, 1 სავსე სუფრის კოვზი კარაქის, წყლისა და მარილისაგან მოვზილოთ თხელი ცომი და ვაცალოთ გაფუება. შემდეგ ცომი გავაბრტყელოთ, დავყოთ ოთხკუთხედებად და თითოეულ ნაჭერზე მოვათავსოთ პავიდლო (1 ჩაის კოვზი 1 ვარენიკზე). კუთხეები შევაწებოთ ისე, რომ სამკუთხედები მივიღოთ. ვარენიკები 5 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ მსუბუქად დამარილებულ წყალში, შემდეგ ამოვიღოთ, მოვაყაროთ შებრაწული სუხარის კუბიკები, მოვასხუროთ კარაქი და მოვაყაროთ შაქარი. მასალა: 400 გრამი ფქვილი 1 ცალი კვერცხი 100 გრამი კარაქი ½ ჭიქა წყალი ცოტა მარილი ქლიავის პავიდლო გახეხილი ფუნთუშა