კატალოგი
რულეტი კარლსბადურად
| ბეჭდვა |
ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი დავბეგვოთ და მოვაყაროთ მარილი. ხორცი ტაფაზე დავალაგოთ რიგრიგობით სალის თხელ ნაჭრებთან და ღორის (ან შებოლილ) ხორცთან ერთად, შემდეგ დავფაროთ ცოტა შეგრილებული ერბო-კვერცხით, რომელზეც თანაბრად გადავანაწილოთ წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრი. გულ-მკერდი მჭიდრო გადავახვიოთ, შევკრათ ძაფებით და შევწვათ ცხელ ცხიმში. პერიოდულად ვუმატოთ ცოტა წყალი და ზემოდან ვასხათ ცხიმი. წვისაგან მიღებულ სოუსში სისქისათვის დავამატოთ ცოტა ფქვილი.
მასალა:
1 კილოგრამი ხბოს გულ-მკერდი
100 გრამი სალა
100 გრამი ღორის ან შებოლილი ხორცი
100 გრამი კარაქი ან მარგარინი
1 ცალი მჟავე კიტრი
2-3 ცალი კვერცხი
ცოტა ფქვილი
პოპულარული რეცეპტი

საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...

ერთნახევარი ჩაის ჭიქა ცივი წყლით, 1...

მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მო...

ხორცი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად ...

ბრინჯი გავრეცხოთ, გავაშროთ, მოვათავ...

1 ცალი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ 1 ...


