კატალოგი
ფარშირებული შნიცელი შვლის ხორცისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ და დავამარილოთ. შვლის ღვიძლი შევწვათ ტაფაში ხახვთან ერთად, დავამატოთ მარილი და სანელებლები, დავასხათ 2 სუფრის კოვზი ღვიის ნაყენი. მიღებული მასა თანაბრად გადავანაწილოთ ხორცის 5 ნაჭერზე, ზემოდან დავადოთ 5 დარჩენილი ნაჭერი და ბოლოები პატარა ჩაქუჩით დავუბეგვოთ, რომ ზედა და ქვედა ნაჭრები კიდეებით ერთმანეთს მიეკრას. მომზადებული შნიცელის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში და სწრაფადვე შევწვათ. წვისა პროცესში მიღებული სოუსს დავუმატოთ 3 სუფრის კოვზი ნაყენი ღვიის მარცვლებისაგან და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
მასალა:
750 გრამი შვლის ხორცი (კუდუსუნი, თეძო)
150 გრამი შვლის ღვიძლი
25 გრამი ხახვი
მარილი და სანელებლები
5 სუფრის კოვზი ღვიის ნაყენი
პოპულარული რეცეპტი

ვაშლი და კარტოფილი გავთალოთ და დავჭ...

გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუს...

ცეცხლოვანი ქვეყანა...

ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...

მოვამზადოთ პიურე მშრალი ყვითელი მუხ...

ჩაი ნაზი დელიკატური პროდუქტია და მი...