კატალოგი
	ფარშირებული შნიცელი შვლის ხორცისაგან
	 
			| ბეჭდვა  |  | 
ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ და დავამარილოთ. შვლის ღვიძლი შევწვათ ტაფაში ხახვთან ერთად, დავამატოთ მარილი და სანელებლები, დავასხათ 2 სუფრის კოვზი ღვიის  ნაყენი. მიღებული მასა თანაბრად გადავანაწილოთ ხორცის 5 ნაჭერზე, ზემოდან დავადოთ 5 დარჩენილი ნაჭერი და ბოლოები პატარა ჩაქუჩით დავუბეგვოთ, რომ ზედა და ქვედა ნაჭრები კიდეებით ერთმანეთს მიეკრას. მომზადებული შნიცელის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში და სწრაფადვე შევწვათ. წვისა პროცესში მიღებული სოუსს დავუმატოთ 3 სუფრის კოვზი ნაყენი ღვიის  მარცვლებისაგან და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
მასალა: 
	750 გრამი შვლის ხორცი (კუდუსუნი, თეძო)
	150 გრამი შვლის ღვიძლი
	25 გრამი ხახვი
	მარილი და სანელებლები
	5 სუფრის კოვზი ღვიის  ნაყენი
		
		პოპულარული რეცეპტი
	
	
						გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...
					
				
						1 კილოგრამ პურის (შვრიის) ორცხობილა...
					
				
						თითოეულ თიხის ჯამში მოვათავსოთ თხლა...
					
				
						გადარჩეული ხენდრო ჩავყაროთ მურაბის ...
					
				
						ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...
					
				
						ზეთი გავაცხელოთ, მსუბუქად მოვხრაკოთ...
					
				

