კატალოგი
ფარშირებული შნიცელი შვლის ხორცისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ და დავამარილოთ. შვლის ღვიძლი შევწვათ ტაფაში ხახვთან ერთად, დავამატოთ მარილი და სანელებლები, დავასხათ 2 სუფრის კოვზი ღვიის ნაყენი. მიღებული მასა თანაბრად გადავანაწილოთ ხორცის 5 ნაჭერზე, ზემოდან დავადოთ 5 დარჩენილი ნაჭერი და ბოლოები პატარა ჩაქუჩით დავუბეგვოთ, რომ ზედა და ქვედა ნაჭრები კიდეებით ერთმანეთს მიეკრას. მომზადებული შნიცელის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში და სწრაფადვე შევწვათ. წვისა პროცესში მიღებული სოუსს დავუმატოთ 3 სუფრის კოვზი ნაყენი ღვიის მარცვლებისაგან და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
მასალა:
750 გრამი შვლის ხორცი (კუდუსუნი, თეძო)
150 გრამი შვლის ღვიძლი
25 გრამი ხახვი
მარილი და სანელებლები
5 სუფრის კოვზი ღვიის ნაყენი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...

ყვავილოვან კომბოსტოს მოვაცალოთ მწვა...

ქაშაყი კარგად გავრეცხოთ და დავალბოთ...

გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...

კურკაგამოცლილი ქლიავი ტაშტში ჩავყარ...

წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...