კატალოგი
ბრიუსელის კომბოსტო ბრიუსელურად
გარეცხილი, გასუფთავებული ბრიუსელის კომბოსტო მოვშუშოთ კარაქში, დავამატოთ ცოტა მარილიანი ბულიონი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე, ხშირად ვანჯღრიოთ ქვაბი, რომ არ მიიკრას. ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი მუსკატის კაკალი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, კვერცხის გული ავურიოთ ნაღებში და ეს მასა დავასხათ კომბოსტოს, კერძი სუფრაზე გამზადებისთანავე მივიტანოთ. მასალა: 500 გრამი ბრიუსელის კომბოსტო 1 სუფრის კოვზი კარაქი 1 ჭიქა ხორცის ბულიონი ¾ სუფრის კოვზი ნაღები 1-2 ცალი კვერცხის გული მარილი მუსკატის კაკალი