კატალოგი
ფუნთუშები ვაშლის პავიდლოთი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამოვუღოთ გული და სიცარიელე შევავსოთ ქიშმიშგარეული პავიდლოთი. მოვაყაროთ შაქარი და დარიჩინი და გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ ფორმაში ან ქვაბში დაბალ ცეცხლზე.
მასალა:
4 ცალი ფუნთუშა
2 ჩაის ჭიქა სქელი ვაშლის პავიდლო
1-2 სუფრის კოვზი ქიშმიში
შაქარი და დარიჩინი
პოპულარული რეცეპტი

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...

გავასუფთავოთ ხახვი, დავჭრათ საკმაოდ...

ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრი...

4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...

ჩურჩხელა კეთდება ნიგვზის, თხილის, ნ...

ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...