კატალოგი
ფუნთუშები ვაშლის პავიდლოთი
ბეჭდვა |
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამოვუღოთ გული და სიცარიელე შევავსოთ ქიშმიშგარეული პავიდლოთი. მოვაყაროთ შაქარი და დარიჩინი და გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ ფორმაში ან ქვაბში დაბალ ცეცხლზე.
მასალა:
4 ცალი ფუნთუშა
2 ჩაის ჭიქა სქელი ვაშლის პავიდლო
1-2 სუფრის კოვზი ქიშმიში
შაქარი და დარიჩინი
პოპულარული რეცეპტი
ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გ...
ნებისმიერი გარეული ფრინველის შიგნეუ...
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ...
ქორფა ბადრიჯანს (თესლიანი არ უნდა ი...
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მა...
კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...