კატალოგი
ფუნთუშები ვაშლის პავიდლოთი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამოვუღოთ გული და სიცარიელე შევავსოთ ქიშმიშგარეული პავიდლოთი. მოვაყაროთ შაქარი და დარიჩინი და გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ ფორმაში ან ქვაბში დაბალ ცეცხლზე.
მასალა:
4 ცალი ფუნთუშა
2 ჩაის ჭიქა სქელი ვაშლის პავიდლო
1-2 სუფრის კოვზი ქიშმიში
შაქარი და დარიჩინი
პოპულარული რეცეპტი

ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...

სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზ...

3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ...

ბრინჯი შევურიოთ შაქარს და ძროხის ცხ...

ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...

ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...