კატალოგი
ჰოლანდიური სალათა ვარდკაჭაჭასაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და ავურიოთ გასუფთავებულ და მსუბუქად მოხრაკულ ნუშთან, დამბალ ქიშმიშთან, ერთი ფორთოხლის ნაჭრებთან და მეორე ფორთოხლის წვენთან ერთად. დავამატოთ მაიონეზი, მარილი, პილპილი და სუფრაზე მივიტანოთ ეთრ პურთან ერთად.
მასალა:
250 გრამი ვარდკაჭაჭა
20 მარცვალი ტკბილი ნუში
2 სუფრის კოვზი ქიშმიში
2 ცალი ფორთოხალი
2 სუფრის კოვზი მაიონეზი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ძროხის ან ცხვრის გარეცხილი ხორცის რ...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

გაცრილი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილ...

ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

სატაცური გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ მა...

ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...