კატალოგი
ჰოლანდიური სალათა ვარდკაჭაჭასაგან
ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და ავურიოთ გასუფთავებულ და მსუბუქად მოხრაკულ ნუშთან, დამბალ ქიშმიშთან, ერთი ფორთოხლის ნაჭრებთან და მეორე ფორთოხლის წვენთან ერთად. დავამატოთ მაიონეზი, მარილი, პილპილი და სუფრაზე მივიტანოთ ეთრ პურთან ერთად. მასალა: 250 გრამი ვარდკაჭაჭა 20 მარცვალი ტკბილი ნუში 2 სუფრის კოვზი ქიშმიში 2 ცალი ფორთოხალი 2 სუფრის კოვზი მაიონეზი მარილი, პილპილი