კატალოგი
ბატი კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრებად დავჭრათ, გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხრაკოთ, სანამ თავის ქონს არ გამოუშვებს. ჩავყაროთ ქვაბში წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოშუშვისთანავე დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი დაიფაროს. როცა მზად იქნება, დავაყაროთ მარილი, ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები და ხარშვის დასრულებისას გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბატი
ხახვი - 4-5 თავი
კვერცხი - 4-5 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილისა და მარილიანი წყლისაგან მოვ...

ორივე სორტის ქიშმიში ავურიოთ და დავ...

მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...

ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ მ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თა...

ცხვრის კისერი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებ...