კატალოგი
ბატი კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრებად დავჭრათ, გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხრაკოთ, სანამ თავის ქონს არ გამოუშვებს. ჩავყაროთ ქვაბში წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოშუშვისთანავე დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი დაიფაროს. როცა მზად იქნება, დავაყაროთ მარილი, ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები და ხარშვის დასრულებისას გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბატი
ხახვი - 4-5 თავი
კვერცხი - 4-5 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით; ...

გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა...

ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დ...

ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...

კვერცხის გულები და შაქარი კარგად ავ...