კატალოგი
ბატი კვერცხით
ბეჭდვა |
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრებად დავჭრათ, გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხრაკოთ, სანამ თავის ქონს არ გამოუშვებს. ჩავყაროთ ქვაბში წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოშუშვისთანავე დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი დაიფაროს. როცა მზად იქნება, დავაყაროთ მარილი, ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები და ხარშვის დასრულებისას გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბატი
ხახვი - 4-5 თავი
კვერცხი - 4-5 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...
სოკო დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, ვშუშოთ...
კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვი...
ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...
კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, გადავავ...
თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...