კატალოგი
ბატი კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრებად დავჭრათ, გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხრაკოთ, სანამ თავის ქონს არ გამოუშვებს. ჩავყაროთ ქვაბში წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოშუშვისთანავე დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი დაიფაროს. როცა მზად იქნება, დავაყაროთ მარილი, ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები და ხარშვის დასრულებისას გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბატი
ხახვი - 4-5 თავი
კვერცხი - 4-5 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალ...

თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი...

გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვა...

ნიახურის ნაჭრები შევწვათ კარგად გაც...

ლობიო მთელი ღამით დავდგათ წყალში, შ...