კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით
| ბეჭდვა |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი

გათლილი კარტოფილი მოვხარშოთ წვრილად...

ხორცი ჩავდოთ მდუღარე წყალში, მოვხარ...

სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...

კვახი წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ თაფლ...

ვენელი ქალების სიამაყე...

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...


