კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი

კარტოფილი...

ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩ...

ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და შევბრაწოთ ...

მინდვრის სხვადასხვა სახის ფოთლოვანი...

საქონლის ხორცის რბილი ნაჭერი მოვხარ...