კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით
| ბეჭდვა |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი

კაკაო შევურიოთ ნახევარ პორცია ორცხო...

მოვამზადოთ ფქვილი, მარილი, თბილი წყ...

ერთ ჩაის ჭიქა ვაშლის წვენში ჩავასხა...

მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებ...

ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...

შევარჩიოთ ახალი კომბოსტოს საშუალო ზ...


