კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით
| ბეჭდვა |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...

ავურიოთ ერთმანეთში შვრიის, ფქვილი, ...

ყველი და გაფცქვნილი და გულგამოცლილი...

შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...


