კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით
ბეჭდვა |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი
მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...
1 კილოგრამ გარეცხილ ხილს დავაყაროთ ...
ხახვი დავჭრათ რგოლებად და მსუბუქად ...
მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...
გარჩეული და სუფთად გარეცხილი შინდის...
ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...