კატალოგი
შემწვარი ქათამი ტყემლის წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე; დავამაგროთ კისრით და ფეხებით, შევწვათ ნაკვერჩხალზე, თან შამფური სულ ვატრიალოთ. ქათამი კარგად რომ შეიწვება, გამოვაძროთ შამფურიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ყოველგვარი საკაზმის გარეშე.
ცალკე მივიტანოთ ტყემლის საწებელა.
პოპულარული რეცეპტი

ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...

ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ დ...

ისპანახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ვ...

ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...

ოთხი კვერცხის გული 1,5 ჩაის ჭიქა შა...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...