კატალოგი
შიგნეულით გატენილი შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, მივუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ტარხუნა, ოხრახუში, რეჰანი, დავდოთ ტაფაზე, დავასხათ გამდნარი ერბო, დავაყაროთ დანაყილი დარიჩინი, მარილი, ერთად ავურიოთ და მოვშუშოთ. მასალით ამოვუვსოთ წიწილას მუცელი, ძაფით შევკეროთ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში, დავახუროთ სახურავი და შევწვათ.
მასალა:
წიწილა
მწვანილი, ხახვი - 5 ძირი
ტარხუნა - 2 ძირი
ოხრახუში - 3 ძირი
რეჰანი - 2 ძირი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი, დანაყილი დარიჩინი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

კარგად გასუფთავებული საშუალო ზომის ...

ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ,...

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...