კატალოგი
შიგნეულით გატენილი შემწვარი წიწილა
| ბეჭდვა |
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, მივუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ტარხუნა, ოხრახუში, რეჰანი, დავდოთ ტაფაზე, დავასხათ გამდნარი ერბო, დავაყაროთ დანაყილი დარიჩინი, მარილი, ერთად ავურიოთ და მოვშუშოთ. მასალით ამოვუვსოთ წიწილას მუცელი, ძაფით შევკეროთ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში, დავახუროთ სახურავი და შევწვათ.
მასალა:
წიწილა
მწვანილი, ხახვი - 5 ძირი
ტარხუნა - 2 ძირი
ოხრახუში - 3 ძირი
რეჰანი - 2 ძირი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი, დანაყილი დარიჩინი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...

ბადრიჯანს მოვაჭრათ ყუნწები, დანით გ...

ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...

ძეხვები 10 წუთით ცავაწყოთ ცხელ წყალ...

ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...


