კატალოგი
ქათმის ან იხვის ჩახოხბილი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ და ჩავდოთ ქვაბში; დავასხათ მარილწყალი და კარგად მოვხარშოთ. დავჭრათ ხახვი, წმინდად დავნაყოთ გამხმარი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, წიწაკა, ყველაფერი ეს კარგად ავლესოთ ძმარსა და ქათმის ნახარშში და მოვასხათ მოხარშულ ქათამს.
მასალა:
ქათამი ან იხვი
ხახვი - 3-4 თავი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
ნიორი - 4-5 კბილი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...

პურის ნაჭრები შევბრაწოთ ორივე მხრიდ...

ხორცს და სალას დავასხათ 2 ლიტრი ცივ...

კარტოფილი გავასუფთავოთ, გავხეხოთ, შ...

მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...

ხორცს და სოკოს დავასხათ 1 ¼ ლიტრი წ...