კატალოგი
ქათმის ან იხვის ჩახოხბილი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ და ჩავდოთ ქვაბში; დავასხათ მარილწყალი და კარგად მოვხარშოთ. დავჭრათ ხახვი, წმინდად დავნაყოთ გამხმარი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, წიწაკა, ყველაფერი ეს კარგად ავლესოთ ძმარსა და ქათმის ნახარშში და მოვასხათ მოხარშულ ქათამს.
მასალა:
ქათამი ან იხვი
ხახვი - 3-4 თავი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
ნიორი - 4-5 კბილი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ალუბალი დავჭყლიტოთ, დოლბანდზე მოვათ...

შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურ...

საშუალო სიდიდის მსუქანი ქათამი ნაჭრ...

ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

სიმინდის სახამებლისა და რძისაგან მო...