კატალოგი
ქათმის ან იხვის ჩახოხბილი ნიგვზით
| ბეჭდვა |
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ და ჩავდოთ ქვაბში; დავასხათ მარილწყალი და კარგად მოვხარშოთ. დავჭრათ ხახვი, წმინდად დავნაყოთ გამხმარი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, წიწაკა, ყველაფერი ეს კარგად ავლესოთ ძმარსა და ქათმის ნახარშში და მოვასხათ მოხარშულ ქათამს.
მასალა:
ქათამი ან იხვი
ხახვი - 3-4 თავი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
ნიორი - 4-5 კბილი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალ...

მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე...

წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...

8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...

სამ ჩაის ჭიქა პურის ფქვილს თანდათან...

სამი მთლიანი კვერცხი ავთქვიფოთ ერთ ...


