კატალოგი
ქათმის ან იხვის ჩახოხბილი ნიგვზით
ბეჭდვა |
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ და ჩავდოთ ქვაბში; დავასხათ მარილწყალი და კარგად მოვხარშოთ. დავჭრათ ხახვი, წმინდად დავნაყოთ გამხმარი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, წიწაკა, ყველაფერი ეს კარგად ავლესოთ ძმარსა და ქათმის ნახარშში და მოვასხათ მოხარშულ ქათამს.
მასალა:
ქათამი ან იხვი
ხახვი - 3-4 თავი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
ნიორი - 4-5 კბილი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებ...
2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...
ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჩავყაროთ შაქ...
გამზადებული, ჩვეულებრივ მოხარშული ყ...
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...
თევზი, მაგრამ არა სპარტანულად...