კატალოგი
ქათმის ან იხვის ჩახოხბილი ნიგვზით
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ და ჩავდოთ ქვაბში; დავასხათ მარილწყალი და კარგად მოვხარშოთ. დავჭრათ ხახვი, წმინდად დავნაყოთ გამხმარი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, წიწაკა, ყველაფერი ეს კარგად ავლესოთ ძმარსა და ქათმის ნახარშში და მოვასხათ მოხარშულ ქათამს. მასალა: ქათამი ან იხვი ხახვი - 3-4 თავი ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა ძმარი - 2 სუფრის კოვზი ნიორი - 4-5 კბილი მარილი - გემოვნებით