კატალოგი
ქათმის ან იხვის ჩახოხბილი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ და ჩავდოთ ქვაბში; დავასხათ მარილწყალი და კარგად მოვხარშოთ. დავჭრათ ხახვი, წმინდად დავნაყოთ გამხმარი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, წიწაკა, ყველაფერი ეს კარგად ავლესოთ ძმარსა და ქათმის ნახარშში და მოვასხათ მოხარშულ ქათამს.
მასალა:
ქათამი ან იხვი
ხახვი - 3-4 თავი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
ნიორი - 4-5 კბილი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, კვერცხები ა...

ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...

მიწისთხილი დავნაყოთ, პამიდორი გავას...

კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, ...

ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...