კატალოგი
ქათმის ან ვარიის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ფრინველი დავჭრათ, მოვათავსოთ ქვაბში და მოვშუშოთ. როცა წვენს გამოყოფს, გადავასხათ ცალკე ჭურჭელში და შევინახოთ.
ხახვი დავჭრათ სიგრძეზე, დავაყაროთ მოშუშულ ხორცს, დავუმატთ კარაქი ან ერბო და ვხრაკოთ, სანამ ხორცი კარგად არ შეწითლდება. ხანგამოშვებით კოვზით კარგად ვურიოთ, რომ ქვაბის ძირს არ მიეწვას. მოხრაკულ ფრინველის ხორცს დავასხათ მისივე წვენი, შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი სხვადასხვა მწვანილით (ქინძი, ოხრახუში, კამა), პილპილითა და მარილით.
მასალა:
ქათამი ან ვარია
ხახვი - 4-5 მოზრდილი თავი
კარაქი ან ერბო - 100-150 გრამი
მწვანილი, პილპილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წითელი ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი ...

ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, დავამატო...

ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...

მდნარი ყველი, მცენარეული ზეთი, რძე ...

მდუღარე წყალში ჩავყაროთ სასმელი ან ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, ჩავდოთ დაბალ...