კატალოგი
ბადრიჯანი ნიგვზის სატენით
ბეჭდვა |
ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმეტრის სიგრძეზე. როდინში დავნაყოთ ნიგოზი, ქინძი, ნიორი, წიწაკა, მარილი. დამზადებული მასალით ამოვავსოთ თითოეული ბადრიჯნის ჩაჭრილი სივრცე, დავაწყოთ გაცხელებულ ცხიმიან ტაფაზე, სახურავი დავახუროთ და შევწვათ ყოველი მხრიდან. დავალაგოთ ლანგარზე და ზევიდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ცხიმი - 100 გრამი
ქინძი, ნიორი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
დავჭრათ კარაქი მომცრო ნაჭრებად, მივ...
ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გ...
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...
გასუფთავებული თევზი დავჭრათ მცირე ნ...
თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თავი,...