კატალოგი
ბადრიჯანი ნიგვზის სატენით
ბეჭდვა |
ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმეტრის სიგრძეზე. როდინში დავნაყოთ ნიგოზი, ქინძი, ნიორი, წიწაკა, მარილი. დამზადებული მასალით ამოვავსოთ თითოეული ბადრიჯნის ჩაჭრილი სივრცე, დავაწყოთ გაცხელებულ ცხიმიან ტაფაზე, სახურავი დავახუროთ და შევწვათ ყოველი მხრიდან. დავალაგოთ ლანგარზე და ზევიდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ცხიმი - 100 გრამი
ქინძი, ნიორი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები...
წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...
მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის...
კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...
ტრადიციები და კულინარია...