კატალოგი
ნამცხვარი ”ანი”
![](/uploads_script/products/6sqii3wpgekll7x.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
2 კვერცხისა და 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი. დავამატოთ 2,5 ჭიქა ფქვილი, 1 ჭიქა მანქანაში გატარებული ნიგოზი, 4 სუფრის კოვზი თაფლი, სოდა, ძმარი და მოვზილოთ ცომი. ცომი გავყოთ სამ ნაწილად და გამოვაცხოთ სამი ფირფიტა.
ფირფიტებს შორის წავუსვათ კრემი, რომელიც შემდგნაირად მზადდება: 150 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად; დავამატოთ 200 გრამი არაჟანი, 3 სუფრის კოვზი კაკაოს ფხვნილი და ერთი ჩაის ჭიქა გატარებული ნიგოზი, გავაცივოთ მაცივარში და წავუსვათ ფირფიტებს შორის.
ზემოდან წავუსვათ შოკოლადის მინანქარი ("გლაზური"), რომელიც შემდეგნაირად მზადდება: 3 სუფრის კოვზ კაკაოს ფხვნილს დავაყაროთ 0,5 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, დავამატოთ 50 გრამი კარაქი, დავასხათ 4 სუფრის კოვზი რძე ან წყალი, დავდგათ ცეცხლზე, მივიყვანოთ ადუღებამდე და 5 წუთი დუღჳლის შემდეგ ცხელი წავუსვათ ნამცხვარს.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 2,5 ჩაის ჭიქა
კარაქი - 200 გრამი
ფქვილი - 2,5 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 2 ჩაის ჭიქა
თაფლი - 4 სუფრის კოვზი
არაჟანი - 200 გრამი
კაკაოს ფხვნილი - 6 სუფრის კოვზი
რძე ან წყალი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/zbfjz8dxl22avj2.jpeg)
გასუფთავებული კვახი დავჭრათ მსხვილ ...
![](uploads_script/products/3x7xxhoyn8zsm80.jpg)
ახალი, საღი პამიდორები გავრეცხოთ ცი...
![](uploads_script/products/nqyktub0kb9qibq.jpg)
შევწვათ კარგი ჯიშის მთელ-მთელი ვაშლ...
![](uploads_script/products/3kiw5paj9cd66wy.jpeg)
მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელო...
![](uploads_script/products/golowdw520sqr3q.jpeg)
ვიჩინის თითოეული ნაჭერი დავახვიოთ მ...
![](uploads_script/products/ug2u5glcg4dqkf3.jpeg)
10 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ....