კატალოგი
დაჭრილი წითელი პამიდორი (ზამთრისათვის)
ბეჭდვა |
საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ წვრილად, ისე როგორც სადილისათვის ვჭრით (პამდორი შეიძლება იყოს კანიანად და შეიძლება კანგაცლილიც), შევდგათ ცეცხლზე და ავადუღოთ. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ოხრახუში, რეჰანი; ვხარშოთ 25-30 წუთი, შევაგემოთ მარილით და გადმოვდგათ; დავაყოვნოთ დაახლოებით 5 წუთი, რომ ცოტა შეგრილდეს; ჩავასხათ მშრალ ქილებში და ცხელივე მოვხუფოთ თუნუქის სახურავებით. ქილები გავაცივოთ გადმობრუნებულ მდგომარეობაში (სტერილიზაცია არ უნდა).
მასალა:
წითელი პამიდორი - 5 კილოგრამი
ბულგარული წიწაკა - 1 კილოგრამი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ავიღოთ გარეცხილი, მსუქანი ძროხის ხო...
ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წ...
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გ...
3 ცალი კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფ...
შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...