კატალოგი
ხოლოდნიკი ბელორუსიულად
მჟაუნა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ან უცხიმო ბულიონში, ვაცალოთ შეგრილება, მწვანე ხახვი და კიტრი წვრილად დავჭრათ, დავამატოთ დაჭრილი კვერცხის ცილა და საცერში გატარებული კვერცხის გული. სუპს დავამატოთ შაქარი, პილპილი და მარილი, სუფრაზე მიტანამდე დავამატოთ არაჟანი და მოვაყაროთ დაჭრილი კამა. მასალა: 2 პორციაზე 500 გრამი მჟაუნა 1 ცალი საშუალო ზომის კიტრი 50 გრამი მწვანე ხახვი 1 ცალი კვერცხი 80 გრამი არაჟანი 2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი მარილი და პილპილი გემოვნებით 1 სუფრის კოვზი დაჭრილი კამა