კატალოგი
გარგრის ჯემი
| ბეჭდვა |
გარეცხილი, კურკაგაცლილი გარგარი ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ 10 წუთი; შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
გარგარი (კურკაგამოცლილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავ...

ვაშლი და კარტოფილი გავთალოთ და დავჭ...

ძროხის ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კ...

კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...

თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...


