კატალოგი
საფუარიანი ცომი ხაჭაპურისათვის
| ბეჭდვა |
კარაქი ან მარგარინი კარგად დავკეპოთ ფქვილთან ერთად, გავაკეთოთ ღრმული და ჩავასხათ ცივი რძე, რომელშიც კარგად იქნება გახსნილი საფუარი. მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი და მოვათავსოთ მაცივრის საყინულეში 40-50 წუთი. გამოვიღოთ, გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ჩვეულებრივი წესით. ასეთი ცომი შეიძლება მაცივარში შევინახოთ რამოდენიმე დღე და შემდეგ გამოვიყენოთ.
ყველის გულსართი მზადდება ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
კარაქი ან მარგარინი - 200 გრამი
რძე - 1 ჩაის ჭიქა
საფუარი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...

მჟაუნა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვ...

სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრე...

ძროხის ან ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...

ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მ...


