კატალოგი
საფუარიანი ცომი ხაჭაპურისათვის
ბეჭდვა |
კარაქი ან მარგარინი კარგად დავკეპოთ ფქვილთან ერთად, გავაკეთოთ ღრმული და ჩავასხათ ცივი რძე, რომელშიც კარგად იქნება გახსნილი საფუარი. მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი და მოვათავსოთ მაცივრის საყინულეში 40-50 წუთი. გამოვიღოთ, გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ჩვეულებრივი წესით. ასეთი ცომი შეიძლება მაცივარში შევინახოთ რამოდენიმე დღე და შემდეგ გამოვიყენოთ.
ყველის გულსართი მზადდება ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
კარაქი ან მარგარინი - 200 გრამი
რძე - 1 ჩაის ჭიქა
საფუარი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...
გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...
ჭიქანახევარი წყალი დავდგათ ცეცხლზე,...
ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშ...
3 კვერცხისა და ჭიქანახევარი შაქრის ...
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...