კატალოგი
ალუბლის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ტაშტში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ დარბილებამდე. შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და მორევით ვხარშოთ.
მასალა:
ალუბალი (კურკაგაცლილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვი...

გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერ...

200 გრამ მარგარინს დავაყაროთ ორნახე...

ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...