კატალოგი
ალუბლის ჯემი
| ბეჭდვა |
გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ტაშტში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ დარბილებამდე. შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და მორევით ვხარშოთ.
მასალა:
ალუბალი (კურკაგაცლილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ახალი, წითელწინწკლებიანი კალმახი გა...

ზოგიერთ შემთხვევაში საჭიროა კერძის ...

კიტრი გავთალოთ, გავჭრათ სიგძეზე, გა...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...

გასუფთავებული, გარეცხილი ღვიძლი ერთ...

სკუმბრია გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ, გ...


