კატალოგი
მწვანე პამიდვრის მურაბა
ბეჭდვა |
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფრთხილად შემოვაცალოთ გარეთა კანი, თითოეული გავჭრათ შუაზე და დავაწყოთ საცერზე, რომ წვენი გამოუვიდეს. მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. ჩავყაროთ შიგ პამიდვრები, არომატისათვის ჩავაყოლოთ თხლად დაჭრილი ლიმონი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
პამიდორი - 2 კილოგრამი
შაქარი - 2,5 კილოგრამი
წყალი - 10 ჩაის ჭიქა
ლიმონი - 1-2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი
წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქ...
ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...
კალმახი გავასუფთავოთ და გამოვრეცხოთ...
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავჭ...
შიგნეული კარგად გავასუფთავოთ და გავ...