კატალოგი
მწვანე პამიდვრის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფრთხილად შემოვაცალოთ გარეთა კანი, თითოეული გავჭრათ შუაზე და დავაწყოთ საცერზე, რომ წვენი გამოუვიდეს. მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. ჩავყაროთ შიგ პამიდვრები, არომატისათვის ჩავაყოლოთ თხლად დაჭრილი ლიმონი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
პამიდორი - 2 კილოგრამი
შაქარი - 2,5 კილოგრამი
წყალი - 10 ჩაის ჭიქა
ლიმონი - 1-2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...

ხორცს და სოკოს დავასხათ 1 ¼ ლიტრი წ...

ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...

კიტრის მწნილის მოსამზადებლად შევარჩ...

ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ კარგად გაცხ...

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...