კატალოგი
მწვანე პამიდვრის მურაბა
| ბეჭდვა |
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფრთხილად შემოვაცალოთ გარეთა კანი, თითოეული გავჭრათ შუაზე და დავაწყოთ საცერზე, რომ წვენი გამოუვიდეს. მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. ჩავყაროთ შიგ პამიდვრები, არომატისათვის ჩავაყოლოთ თხლად დაჭრილი ლიმონი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
პამიდორი - 2 კილოგრამი
შაქარი - 2,5 კილოგრამი
წყალი - 10 ჩაის ჭიქა
ლიმონი - 1-2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი

ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ,...

ორ ჩაის ჭიქა თბილ რძეში გავხსნათ სა...

4 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად, ...

გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშო...

არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები,...

მაწონით, კვერცხითა და კარაქით მოვზი...


