კატალოგი
წვრილი ვაშლის მურაბა
| ბეჭდვა |
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.
შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭვირვალე, ქარვისებური გახდება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...

ქათამი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...

ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...

სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრე...

ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმე...

წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...


