კატალოგი
წვრილი ვაშლის მურაბა
ბეჭდვა |
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.
შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭვირვალე, ქარვისებური გახდება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...
ყველი და გაფცქვნილი და გულგამოცლილი...
კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...
გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...
ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...
5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...