კატალოგი
წვრილი ვაშლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.
შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭვირვალე, ქარვისებური გახდება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

შაქარი ავსრისოთ კარაქთან ერთად, დავ...

ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...

მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...

ხიზილალა მოვათავსოთ მდუღარე წყალში ...

ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ...

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერ...