კატალოგი
წვრილი ვაშლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.
შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭვირვალე, ქარვისებური გახდება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკო...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...

მწვანე ლობიო ზემოაღნიშნული წესით მო...

5 მთლანი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ ...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, რ...