კატალოგი
წვრილი ვაშლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.
შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭვირვალე, ქარვისებური გახდება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...

ღამით დამბალი მწვანე მუხუდოს, ძროხი...

კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ...

4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...