კატალოგი
მთელ-მთელი ატმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფცქვნათ და ხის ჩხირით რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას სამი-ოთხი საათი, მერე დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. აღნიშნული მურაბა უწყლოდ იხარშება. ატამი თვით გამოყოფს საკმაო რაოდენობით წვენს.
პოპულარული რეცეპტი

ისპანახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ვ...

ქვაბში ჩავყაროთ ლობიო და მოვხარშოთ ...

ლობიო მთელი ღამით დავდგათ წყალში, შ...

თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...

ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელ...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...