კატალოგი
მთელ-მთელი ატმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფცქვნათ და ხის ჩხირით რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას სამი-ოთხი საათი, მერე დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. აღნიშნული მურაბა უწყლოდ იხარშება. ატამი თვით გამოყოფს საკმაო რაოდენობით წვენს.
პოპულარული რეცეპტი

ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...

მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები ...

კარგად გასუფთავებული წიწილა გავჭრათ...

თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...

პამიდორი მოვათავსოთ ცხელ ღუმელში, რ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, ჩავდოთ დაბალ...