კატალოგი
მთელ-მთელი ატმის მურაბა
| ბეჭდვა |
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფცქვნათ და ხის ჩხირით რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას სამი-ოთხი საათი, მერე დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. აღნიშნული მურაბა უწყლოდ იხარშება. ატამი თვით გამოყოფს საკმაო რაოდენობით წვენს.
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ დ...

ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...

მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები ...

შაქარი და კვერცხი ცილა ავთქვიფოთ, დ...

ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...

ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...


