კატალოგი
მთელ-მთელი ატმის მურაბა
ბეჭდვა |
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფცქვნათ და ხის ჩხირით რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას სამი-ოთხი საათი, მერე დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. აღნიშნული მურაბა უწყლოდ იხარშება. ატამი თვით გამოყოფს საკმაო რაოდენობით წვენს.
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი წვრილად დავკეპოთ და მოვშუშოთ ...
გაზაფხულივით მრავალფეროვანი...
ფქვილის, კვერცხის, კარაქის, მარილის...
გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნ...
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...
კვერცხი გავთქვიფოთ, დავასხათ თბილი ...