კატალოგი
მთელ-მთელი ატმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფცქვნათ და ხის ჩხირით რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას სამი-ოთხი საათი, მერე დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. აღნიშნული მურაბა უწყლოდ იხარშება. ატამი თვით გამოყოფს საკმაო რაოდენობით წვენს.
პოპულარული რეცეპტი

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...

ფქვილი, მარილი და გამაფხვიერებელი ც...

ყველაფერი ერთად, ყველაფერი ერთად!...

მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...

თითოეულ თიხის ჯამში მოვათავსოთ თხლა...

ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...