კატალოგი
შინდის მურაბა
| ბეჭდვა |
შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურჭელში ჩავასხათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი; მოვათავსოთ შიგ მომზადებული შინდი და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
შინდი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

საქონლის ტვინს გადავავლოთ მდუღარე წ...

რძე ავადუღოთ კარაქთან, მცირე რაოდენ...

ერთი ჩაის ჭიქა დაღერღილი სიმინდი ჩა...

მთელი ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად ...

ერთი ჭიქა არაჟანი, 1 ცალი კვერცხი, ...

გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ...


