კატალოგი
შინდის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურჭელში ჩავასხათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი; მოვათავსოთ შიგ მომზადებული შინდი და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
შინდი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ნებისმიერი გარეული ფრინველის შიგნეუ...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ მსხვილად ...

ყვავილები და ”კლიოცკი”...

მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...

გავაცხელოთ 1 სუფრის კოვზი მცენარეულ...

ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...