კატალოგი
თეთრი ბლის მურაბა ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თეთრი, საღი ნიგოზის ლებანი გავჭრათ ოთხ ნაწილად. გადარჩეულ გარეცხილ თეთრ ბალს გამოვაცალოთ კურკა და თითოეულში, კურკის ნაცვლად, ჩავდოთ ნიგვზის ლებნის მეოთხედი (შეიძლება მოხალული, კანგაცლილი თხილიც). შემდეგ ბალი ჩავყაროთ წინასწარ მოდუღებულ სიროფში და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. არომატისათვის დავამატოთ ვანილი.
მასალა:
თეთრი ბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი ან თხილი - 100 გრამი
ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...

ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...

წვრილად დაჭრილი ვაშლი ჩავყაროთ ტაშტ...

მოვამზადოთ ფქვილი, მარილი, თბილი წყ...

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...