კატალოგი
თეთრი ბლის მურაბა (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა გამოვაცალოთ და სამჯერ გავრეცხოთ ბევრ წყალში. მურაბის ტაშტში ფენებად ჩავყაროთ მომზადებული ბალი და შაქრის ფხვნილი, ცოტა ხანს გავაჩეროთ, რომ წვენი გამოუვიდეს, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი, დავამატოთ ვანილი. ასეთი წესით თეთრი ბლის მურაბა უწყლოდ იხარშება და ის გამჭვირვალე, კრიალა და ქარვისფერი გამოდის.
მასალა:
უკურკო ბალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

საზამთროს კანი მოვამზადოთ ჩვეულებრი...

ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...

კარაქი კარგად დავარბილოთ და ავთქვიფ...

გავასუფთავოთ ნიახური და გავხეხოთ მს...

მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი...

ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მ...