კატალოგი
თეთრი ბლის მურაბა (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა გამოვაცალოთ და სამჯერ გავრეცხოთ ბევრ წყალში. მურაბის ტაშტში ფენებად ჩავყაროთ მომზადებული ბალი და შაქრის ფხვნილი, ცოტა ხანს გავაჩეროთ, რომ წვენი გამოუვიდეს, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი, დავამატოთ ვანილი. ასეთი წესით თეთრი ბლის მურაბა უწყლოდ იხარშება და ის გამჭვირვალე, კრიალა და ქარვისფერი გამოდის.
მასალა:
უკურკო ბალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...

მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვა...

შემწვარი ქათმის ან ინდაურის რბილი ხ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი ქ...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...

ფქვილი გავცრათ. დროჯი გავხსნათ ნახე...