კატალოგი
ალუბლის მურაბა (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრეცხოთ ბევრ წყალში, მურაბის ტაშტში ფენებად ჩავაწყოთ ალუბალი, შაქრის ფხვნილი და ა. შ. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი; დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. ასეთი მურაბა იხარშება უწყლოდ. როცა მზად იქნება (სიროფი გასქელდება), გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ გრილ ადგილას.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი
ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...
გავადნოთ კარაქი ტაფაზე და შევწვათ მ...
დავჭრათ ხორცი მსხვილ ნაჭრებად, დავბ...
საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...
თევზი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გავაცა...