კატალოგი
ალუბლის მურაბა (მეორენაირად)
| ბეჭდვა |
ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრეცხოთ ბევრ წყალში, მურაბის ტაშტში ფენებად ჩავაწყოთ ალუბალი, შაქრის ფხვნილი და ა. შ. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი; დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. ასეთი მურაბა იხარშება უწყლოდ. როცა მზად იქნება (სიროფი გასქელდება), გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ გრილ ადგილას.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...

რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...

ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...

ვეზირის თითი...

ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...


