კატალოგი
ალუბლის მურაბა (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრეცხოთ ბევრ წყალში, მურაბის ტაშტში ფენებად ჩავაწყოთ ალუბალი, შაქრის ფხვნილი და ა. შ. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი; დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. ასეთი მურაბა იხარშება უწყლოდ. როცა მზად იქნება (სიროფი გასქელდება), გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ გრილ ადგილას.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ, ხახვი...

ნუში გავასუფთავოთ, გავხეხოთ შოკოლად...

200 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

3 ცალი კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფ...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...