კატალოგი
ალუბლის მურაბა (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრეცხოთ ბევრ წყალში, მურაბის ტაშტში ფენებად ჩავაწყოთ ალუბალი, შაქრის ფხვნილი და ა. შ. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი; დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. ასეთი მურაბა იხარშება უწყლოდ. როცა მზად იქნება (სიროფი გასქელდება), გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ გრილ ადგილას.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

მშრალი ბადრიჯანი შევდგათ ცხელ ღუმელ...

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...

კაკაო ჩაისა და ყავისაგან იმით განსხ...

შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით; ...

გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...