კატალოგი
ბურახი ხილის
| ბეჭდვა |
კარგად გარეცხილ 1,5 კილოგრამ ხილს დავასხათ 5 ლიტრი მდუღარე წყალი და ჭურჭელს თავი დავახუროთ. 12 საათის შემდეგ დოლბანდში გავწუროთ, დავუმატოთ 400 გრამი შაქრის ფხვნილი, 25 გრამი საფუარი, 30 გრამი ქიშმიში, 1 კანიანად დაჭრილი ლიმონი ან ცოტა ლიმონის სიმჟავე, დავდგათ გრილ ადგილას და 12 საათის შემდეგ კვლავ გავწუროთ; ჩავასხათ ბოთლებში და შედვგათ მაცივარში.
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავჭრათ და ოდნავ მოვხრაკოთ ქვ...

პურის ნაჭრები შევბრაწოთ ორივე მხრიდ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ...

თევზი გავასუფთავოთ, დავჭრათ მცირე ზ...

ღორის ნაწლავები კარგად გავრეცხოთ, რ...

წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...


