კატალოგი
ბურახი ხილის
ბეჭდვა |
კარგად გარეცხილ 1,5 კილოგრამ ხილს დავასხათ 5 ლიტრი მდუღარე წყალი და ჭურჭელს თავი დავახუროთ. 12 საათის შემდეგ დოლბანდში გავწუროთ, დავუმატოთ 400 გრამი შაქრის ფხვნილი, 25 გრამი საფუარი, 30 გრამი ქიშმიში, 1 კანიანად დაჭრილი ლიმონი ან ცოტა ლიმონის სიმჟავე, დავდგათ გრილ ადგილას და 12 საათის შემდეგ კვლავ გავწუროთ; ჩავასხათ ბოთლებში და შედვგათ მაცივარში.
პოპულარული რეცეპტი
მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატ...
ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...
ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...
გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...
ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...
შიგნეულს დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ ...