კატალოგი
ბურახი (მეორენაირად)
| ბეჭდვა |
1 კილოგრამ პურის (შვრიის) ორცხობილას დავასხათ 4 ლიტრი მდუღარე წყალი, გავაცივოთ, გავწუროთ დოლბანდში; წვენს დავუმატოთ 25 გრამი საფუარი, 30 გრამი ქიშმიში, 250 გრამი შაქრის ფხვნილი და დავსგათ თბილ ადგილას; 12 საათის შემდეგ კვლავ გავწუროთ, ჩავასხათ ბოთლებში და შევდგათ მაცივარში; 12 საათის შემდეგ სასმელი მზად იქნება.
მაცივარში ბურახი 3-4 დღეს ინახება, მერე კი მჟავდება.
პოპულარული რეცეპტი

ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...

ეკალა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარო...

მოვამზადოთ მარინადი 1 ჩაის კოვზი სა...

მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...

ფქვილის ნახევარი პორცია დავყაროთ და...

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...


