კატალოგი
ბურახი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
1 კილოგრამ პურის (შვრიის) ორცხობილას დავასხათ 4 ლიტრი მდუღარე წყალი, გავაცივოთ, გავწუროთ დოლბანდში; წვენს დავუმატოთ 25 გრამი საფუარი, 30 გრამი ქიშმიში, 250 გრამი შაქრის ფხვნილი და დავსგათ თბილ ადგილას; 12 საათის შემდეგ კვლავ გავწუროთ, ჩავასხათ ბოთლებში და შევდგათ მაცივარში; 12 საათის შემდეგ სასმელი მზად იქნება.
მაცივარში ბურახი 3-4 დღეს ინახება, მერე კი მჟავდება.
პოპულარული რეცეპტი

პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, ...

მანანის ბურღულიდავყაროთ დაფაზე და მ...

გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...

ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...

კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში...

კვერცხი ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობა...