კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...

ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთის...

რძე წამოვადუღოთ კარაქთან ერთად (50 ...

ტაფა კარგად გავაცხელოთ ცეცხლზე, კვე...

შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუ...

გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარ...