კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”
| ბეჭდვა |
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

არც ისე თხელი ძროხის ხორცი დავჭრათ ...

შნიცელებს წავუსვათ მარილი, პილპილი,...

კომში დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავას...

წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ა...

ორ ჩაის ჭიქა თბილ რძეში გავხსნათ სა...

მინდვრის სხვადასხვა სახის ფოთლოვანი...


