კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ყველაფერი ბანანისაგან...

თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...

გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...

ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...

ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...

მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ, გავრე...