კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”
| ბეჭდვა |
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...

ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...

კოლრაბი გავასუფავოთ, ფრთხილად მოვაშ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...

საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუში...

გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხ...


