კატალოგი
ღვეზელი არაჟნის
| ბეჭდვა |
კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგად ავთქვიფოთ, დავუმატოთ არაჯანი, ფქვილი, სოდა - გახსნილი ძმარში და მოვზილოთ ცომი. ღრმა ტაფას წავუსვათ ზეთი, ჩავდოთ შიგ ცომი და გამოვაცხოთ.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
არაჟანი - 250 გრამი
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

გაზაფხულივით მრავალფეროვანი...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...

ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვა...

მწყემსის სამყოფელში...

პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, ...


