კატალოგი
ღვეზელი არაჟნის
ბეჭდვა |
კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგად ავთქვიფოთ, დავუმატოთ არაჯანი, ფქვილი, სოდა - გახსნილი ძმარში და მოვზილოთ ცომი. ღრმა ტაფას წავუსვათ ზეთი, ჩავდოთ შიგ ცომი და გამოვაცხოთ.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
არაჟანი - 250 გრამი
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
წისქვილები და ხის ფეხსაცმელი...
პამიდორებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, გა...
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომ...
კარტოფილი...
ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...
გულ-მკერდი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარ...