კატალოგი
ლობიანი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.
ლობიოს მომზადები წესი:
მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე. მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი (500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ.
პოპულარული რეცეპტი

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და მსუბ...

150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...

სატაცური გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ მა...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებ...

გულუხვი და ხელგაშლილი...

სწრაფად მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით მ...