კატალოგი
ლობიანი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.
ლობიოს მომზადები წესი:
მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე. მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი (500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ.
პოპულარული რეცეპტი

გულ-მკერდი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარ...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მსუბუქ...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ნახევარი ჩ...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ერთი ჭიქა არაჟანი, 1 ცალი კვერცხი, ...

600 გრამ შაქარს დავუმატოთ 5 ცალი ლი...