კატალოგი
ლობიანი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.
ლობიოს მომზადები წესი:
მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე. მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი (500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ.
პოპულარული რეცეპტი

გავაგრძელოთ შუშვა. დავასხათ მდუღარე...

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...

მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მო...

ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...

ძეხვები 10 წუთით ცავაწყოთ ცხელ წყალ...