კატალოგი
ლობიანი
| ბეჭდვა |
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.
ლობიოს მომზადები წესი:
მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე. მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი (500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ.
პოპულარული რეცეპტი

ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...

600 გრამ შაქარს დავუმატოთ 5 ცალი ლი...

საჭმელად ვარგისი სოკო (ან ხმელი სოკ...

ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...

მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...

ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუ...


