კატალოგი
ლობიანი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.
ლობიოს მომზადები წესი:
მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე. მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი (500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ.
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთალოთ, დავჭ...

შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კ...

გავასუფთავოთ ნიახური და გავხეხოთ მს...

ხორცი ჩავდოთ ცივ, მსუბუქად დამარილე...

კარგად გასუფთავებული ქათამი ჩავდოთ ...

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...