კატალოგი
საფუარიანი ცომი ხაჭაპურისათვის
ბეჭდვა |
კარაქი ან მარგარინი კარგად დავკეპოთ ფქვილთან ერთად, გავაკეთოთ ღრმული და ჩავასხათ ცივი რძე, რომელშიც კარგად იქნება გახსნილი საფუარი. მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი და მოვათავსოთ მაცივრის საყინულეში 40-50 წუთი. გამოვიღოთ, გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ჩვეულებრივი წესით. ასეთი ცომი შეიძლება მაცივარში შევინახოთ რამოდენიმე დღე და შემდეგ გამოვიყენოთ.
ყველის გულსართი მზადდება ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
კარაქი ან მარგარინი - 200 გრამი
რძე - 1 ჩაის ჭიქა
საფუარი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრ...
წიწილა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი...
ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...
კაკაო შევურიოთ ნახევარ პორცია ორცხო...
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი ...
პამიდორი, სოკო, ქაშაყი და ხახვი დავ...