კატალოგი
საფუარიანი ცომი ხაჭაპურისათვის

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარაქი ან მარგარინი კარგად დავკეპოთ ფქვილთან ერთად, გავაკეთოთ ღრმული და ჩავასხათ ცივი რძე, რომელშიც კარგად იქნება გახსნილი საფუარი. მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი და მოვათავსოთ მაცივრის საყინულეში 40-50 წუთი. გამოვიღოთ, გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ჩვეულებრივი წესით. ასეთი ცომი შეიძლება მაცივარში შევინახოთ რამოდენიმე დღე და შემდეგ გამოვიყენოთ.
ყველის გულსართი მზადდება ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
კარაქი ან მარგარინი - 200 გრამი
რძე - 1 ჩაის ჭიქა
საფუარი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...

სწრაფად მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით მ...

3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ...

სოსისები გავჭრათ სიგრძეზე, კუბიკება...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...

შევარჩიოთ ქორფა, მთელ-მთელი წიწაკა,...