კატალოგი
სიმინდის ფქვილის ხაჭაპური (ჭვიშტარი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზილოთ რძესა და მაწონში. ავურიოთ ერთი-ორი კვერცხი. ამოვაგუნდავოთ, გუნდა გავყოთ ორ ნაწილად და გავაბრტყელოთ. ერთი ფენა დავდოთ გახურებულ ქვის კეცზე, მოვაყაროთ 5-6 ჩაის ჭიქა დაფხვნილი იმერული ყველი, დავაფაროთ ზემოდან ცომს მეორე ნახევარი და გავაბრტყელოთ. ზემოდან მოვასხათ დაფხვნილი ყველისა და კვერცხის ნარევი. დავადოთ თუნუქის სახურავი, დავაყაროთ ნაცარნარევი ნაკვერცხლები და გამოვაცხოთ გაწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი

სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...

წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...

გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...

საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...

6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...

მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები ...