კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი

ძალიან წვრილად დაჭრილ კომბოსტოს მოვ...

კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ ...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...

კარტოფილი და ვაშლი გავასუფთავოთ, გა...

ყველაფერი ცოტ-ცოტა...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...