კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქ...

5 ცალ კვერცხის გულს დავუმატოთ 5 სად...

ვეზირის თითი...

ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ მ...

ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ დ...

კვერცხი ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობა...