კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)
ბეჭდვა |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი
ღორის თავ-ფეხი გავასუფთავოთ, რაც შე...
ხორცი მოვხარშოთ მცირე რაოდენობის წყ...
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერ...
გადარჩეული, გარეცხილი ბოლოკის ფოთოლ...
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად დ...
რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვ...