კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ დიდ კუბიკებად, შევწვა...

ხაჭო გავწუროთ საცერში, შევურიოთ კვე...

კარაქი კარგად დავარბილოთ და ავთქვიფ...

5 ცალ კვერცხის გულს დავუმატოთ 5 სად...

ყველა პროდუქტი ერთმანეთში ავურიოთ დ...

ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხ...