კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)
ბეჭდვა |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...
200 გრამი კარაქი და 2,5 ჩაის ჭიქა ფ...
გასუფთავებული ვარია ქვაბში ჩავდოთ, ...
მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით წყ...
გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...