კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)
| ბეჭდვა |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავჭრათ რგოლებად და მსუბუქად ...

რძე ავადუღოთ, ჩავყაროთ შიგ მარილი, ...

მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში,...

ყვავილები და ”კლიოცკი”...

ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ, დავ...

კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...


