კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით; ...

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...

გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშო...

ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...