კატალოგი
ჩემქვა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მერე ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ჭყინტი ყველი და სწრაფად დავიწყოთ სუთით ზელვა, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიქნება. ამის შემდეგ ჩავყაროთ შიგ წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი და თან ვურიოთ, კარგად დავზილოთ და ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, რომ კარგად მოიშუშოს. ჩემქვა ღომის სისქისა უნდა იყოს.
პოპულარული რეცეპტი

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...

გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...

ბადრიჯანი სიგრძეზე თხლად დავჭრათ, დ...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლი...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, ...