კატალოგი
ჩემქვა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მერე ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ჭყინტი ყველი და სწრაფად დავიწყოთ სუთით ზელვა, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიქნება. ამის შემდეგ ჩავყაროთ შიგ წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი და თან ვურიოთ, კარგად დავზილოთ და ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, რომ კარგად მოიშუშოს. ჩემქვა ღომის სისქისა უნდა იყოს.
პოპულარული რეცეპტი

გათლილი, შუაზე გაჭრილი კარტოფილი (წ...

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...

ცივ წყალში დავდგათ ლობიო და დავტოვო...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ცხ...

ძვლებსა და შებოლილ ხორცს დავასხათ 1...

4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭი...