კატალოგი
ჩემქვა
| ბეჭდვა |
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მერე ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ჭყინტი ყველი და სწრაფად დავიწყოთ სუთით ზელვა, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიქნება. ამის შემდეგ ჩავყაროთ შიგ წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი და თან ვურიოთ, კარგად დავზილოთ და ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, რომ კარგად მოიშუშოს. ჩემქვა ღომის სისქისა უნდა იყოს.
პოპულარული რეცეპტი

ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დ...

გველთევზა გავასუფთავოთ და დავჭრათ 5...

გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...

ცხარე და ტკბილი წიწაკა გავარჩიოთ, თ...

ერთი ქილა არაჟნისა და 200 გრამი კარ...

სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავ...


