კატალოგი
ჩემქვა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მერე ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ჭყინტი ყველი და სწრაფად დავიწყოთ სუთით ზელვა, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიქნება. ამის შემდეგ ჩავყაროთ შიგ წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი და თან ვურიოთ, კარგად დავზილოთ და ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, რომ კარგად მოიშუშოს. ჩემქვა ღომის სისქისა უნდა იყოს.
პოპულარული რეცეპტი

ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...

გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რ...

ბოსტნეული და მწვანილი მსხვილად დავჭ...

გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...

ერთნახევარი ჩაის ჭიქა ცივი წყლით, 1...