კატალოგი
ჩემქვა
ბეჭდვა |
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მერე ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ჭყინტი ყველი და სწრაფად დავიწყოთ სუთით ზელვა, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიქნება. ამის შემდეგ ჩავყაროთ შიგ წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი და თან ვურიოთ, კარგად დავზილოთ და ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, რომ კარგად მოიშუშოს. ჩემქვა ღომის სისქისა უნდა იყოს.
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული კვახი დავჭრათ მსხვილ ...
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები...
მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...
ტყის ან მინდვრის მწვანე, ახალი სატა...
კარგად გასუფთავებული წიწილა გავჭრათ...
კერძი ქოთანში...