კატალოგი
ჩემქვა
| ბეჭდვა |
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მერე ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ჭყინტი ყველი და სწრაფად დავიწყოთ სუთით ზელვა, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიქნება. ამის შემდეგ ჩავყაროთ შიგ წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი და თან ვურიოთ, კარგად დავზილოთ და ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, რომ კარგად მოიშუშოს. ჩემქვა ღომის სისქისა უნდა იყოს.
პოპულარული რეცეპტი

ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...

კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...

თეთრი, საღი ნიგოზის ლებანი გავჭრათ ...

6 კვერცხისა და ჭიქანახევარი შაქრის ...

გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...


