კატალოგი
ფარშირებული პამიდორი
![](/uploads_script/products/n14uwjk7joh93er.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მოვამზადოთ ფარშირებისათვის. თევზი, კაპარი, ნიახური, პირშუშხა და სოუსი "ჩილი" შევურიოთ ერთმანეთს და მიღებული მასით ამოვავსოთ პამიდვრები. პამიდვრები სალათის ფოთლებით გავაფორმოთ.
მასალა:
4 ცალი მაგარი დიდი პამიდორი
1 ჭიქა მოხარშული თევზი
1 ჩაის კოვზი შიგნეული
½ ჭიქა წვრილად დაჭრილი უმი ნიახური
2 ჩაის კოვზი წვრილ სახეხზე გახეხილი პირშუშხა
½ ჭიქა სოუსი "ჩილი"
რამოდენიმე ცალი მწვანე სალათის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/x8v6uzdhdgib3b8.jpg)
ნიგოზი დავნაყოთ, გამოვხადოთ ზეთი, ჩ...
![](uploads_script/products/d4tzdzru3os4ka2.jpeg)
ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...
![](uploads_script/products/c12bshbu3enygst.jpg)
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...
![](uploads_script/products/0f25afv36np67v4.jpeg)
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვა...
![](uploads_script/products/cwt79uak0tem89h.jpeg)
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რ...
![](uploads_script/products/n6785r23zc4qg6g.jpeg)
კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...