კატალოგი
ფარშირებული პამიდორი
ბეჭდვა |
პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მოვამზადოთ ფარშირებისათვის. თევზი, კაპარი, ნიახური, პირშუშხა და სოუსი "ჩილი" შევურიოთ ერთმანეთს და მიღებული მასით ამოვავსოთ პამიდვრები. პამიდვრები სალათის ფოთლებით გავაფორმოთ.
მასალა:
4 ცალი მაგარი დიდი პამიდორი
1 ჭიქა მოხარშული თევზი
1 ჩაის კოვზი შიგნეული
½ ჭიქა წვრილად დაჭრილი უმი ნიახური
2 ჩაის კოვზი წვრილ სახეხზე გახეხილი პირშუშხა
½ ჭიქა სოუსი "ჩილი"
რამოდენიმე ცალი მწვანე სალათის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი
ქაშაყი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხებ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი დ...
ყველა კომპონენტი დავჭრათ ზოლებად, მ...
ნეკერჩხალი და კენკრა...
მსხვილმარცვლა ყურძნის მტევნები დავმ...
ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან ს...