კატალოგი
ფარშირებული პამიდორი
პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მოვამზადოთ ფარშირებისათვის. თევზი, კაპარი, ნიახური, პირშუშხა და სოუსი "ჩილი" შევურიოთ ერთმანეთს და მიღებული მასით ამოვავსოთ პამიდვრები. პამიდვრები სალათის ფოთლებით გავაფორმოთ. მასალა: 4 ცალი მაგარი დიდი პამიდორი 1 ჭიქა მოხარშული თევზი 1 ჩაის კოვზი შიგნეული ½ ჭიქა წვრილად დაჭრილი უმი ნიახური 2 ჩაის კოვზი წვრილ სახეხზე გახეხილი პირშუშხა ½ ჭიქა სოუსი "ჩილი" რამოდენიმე ცალი მწვანე სალათის ფოთოლი