კატალოგი
ღერღილის ღომი
| ბეჭდვა |
ერთი ჩაის ჭიქა დაღერღილი სიმინდი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ, სანამ კარგად არ მოიხარშება. შემდეგ ჩავყაროთ შიგ ცოტა სიმინდის ფქვილი, დავზილოთ, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი

ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გ...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...

ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

გავაცხელოთ 1 სუფრის კოვზი მცენარეულ...

რძე წამოვადუღოთ კარაქთან ერთად (50 ...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და მსუბ...


