კატალოგი
ღერღილის ღომი
| ბეჭდვა |
ერთი ჩაის ჭიქა დაღერღილი სიმინდი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ, სანამ კარგად არ მოიხარშება. შემდეგ ჩავყაროთ შიგ ცოტა სიმინდის ფქვილი, დავზილოთ, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი

ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიო...

გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...

ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...

წისქვილები და ხის ფეხსაცმელი...

ნიგოზი დავნაყოთ, გამოვხადოთ ზეთი, ჩ...

ვენელი ქალების სიამაყე...


