კატალოგი
ჟელე წითელი ღვინით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი და შაქარი ერთად მოვადუღოთ. ჩავასხათ გახსნილი ჟელატინი, წითელი ღვინო, ჩავაწუროთ ლმონის წვენი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ყალიბებში და გავაცივოთ. არომატისთვის დავამატოთ დარიჩინი და 5-6 მარცვალი მიხაკი.
მასალა:
ლიმონი - 1 ცალი
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 3,5 ჩაის ჭიქა
ჟელატინი - 25 გრამი
წითელი ღვინო - 12 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული ვარია ჩავჭრათ შუაზე, ...

დილის სუსხის საათი...

ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...

კომში გავრეცხოთ, მოვაცილოთ კანი და ...

მწვანე ლობიო ზემოაღნიშნული წესით მო...

მაწონში მოვზილოთ რბილი ცომი. მოზელი...