კატალოგი
ჟელე წითელი ღვინით
ბეჭდვა |
ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი და შაქარი ერთად მოვადუღოთ. ჩავასხათ გახსნილი ჟელატინი, წითელი ღვინო, ჩავაწუროთ ლმონის წვენი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ყალიბებში და გავაცივოთ. არომატისთვის დავამატოთ დარიჩინი და 5-6 მარცვალი მიხაკი.
მასალა:
ლიმონი - 1 ცალი
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 3,5 ჩაის ჭიქა
ჟელატინი - 25 გრამი
წითელი ღვინო - 12 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
სიყვარული ერთი ნახვით......
მოცხარი მოვხარშოთ შაქართან და ლიმონ...
კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით,...
ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...
კარტოფილი მოვხარშოთ, გავხეხოთ, დავა...
გასუფთავებული, წვრილად დაჭრილი ბოსტ...