კატალოგი
ღომის ღომი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ღომის მარცვლები გავარჩიოთ, რამოდენიმეჯერ გავრეცხოთ, დავასხათ ზედ თბილი წყალი, დავდგათ ცეცხლზე, ადუღებისას მოყენებული ქაფი მოვხადოთ და ვხარშოთ. შემდეგ დავზილოთ მოგრძო მრგვალი ჯოხით (სუთით), დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე მოვშუშოთ. ღომი როცა წყალს კარგად შეიშრობს და მარცვლები მოხარშული იქნება, ხელმეორედ დავზილოთ სუთით; დავასველოთ ჩოგანი წყლით და გადავიღოთ თითო-თითო თეფშზე.
მასალა:
ღომის მარცვლები - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 3 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...

ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა, ხ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თა...

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი ქვა...

მხატვრული მხარე...

გასუფთავებული, გარეცხილი თართის ან ...