კატალოგი
თათარის გახმობა (ტკბილის კვერი)
ბეჭდვა |
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეულებრივი წესით - არც ძალიან თხელი და არც სქელი. სუფთა, სწორი ფიცარი წყლით დავასველოთ, ზედ დავასხათ თათარა, დავისველოთ ხელი წყალში, გავასწოროთ და დავდგათ მზეზე გასაშრობად. როცა გაშრება, გარშემო დანა შემოვუტაროთ და ფრთხილად ავიღოთ ფიცრიდან; გადავაბრუნოთ და მეორე მხრიდანაც შევაშროთ.
პოპულარული რეცეპტი
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...
პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...
მთელი ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად ...
მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვა...
ფქვილი გავხსნათ და ავურიოთ რძეში, ჩ...