კატალოგი
თათარის გახმობა (ტკბილის კვერი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეულებრივი წესით - არც ძალიან თხელი და არც სქელი. სუფთა, სწორი ფიცარი წყლით დავასველოთ, ზედ დავასხათ თათარა, დავისველოთ ხელი წყალში, გავასწოროთ და დავდგათ მზეზე გასაშრობად. როცა გაშრება, გარშემო დანა შემოვუტაროთ და ფრთხილად ავიღოთ ფიცრიდან; გადავაბრუნოთ და მეორე მხრიდანაც შევაშროთ.
პოპულარული რეცეპტი

გათლილი კარტოფილი მოვხარშოთ წვრილად...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვ...

მდნარი ყველი, მცენარეული ზეთი, რძე ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...

წყლის წიწმატის ყვავილები გავრეცხოთ ...

3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 3...