კატალოგი
თათარის გახმობა (ტკბილის კვერი)
| ბეჭდვა |
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეულებრივი წესით - არც ძალიან თხელი და არც სქელი. სუფთა, სწორი ფიცარი წყლით დავასველოთ, ზედ დავასხათ თათარა, დავისველოთ ხელი წყალში, გავასწოროთ და დავდგათ მზეზე გასაშრობად. როცა გაშრება, გარშემო დანა შემოვუტაროთ და ფრთხილად ავიღოთ ფიცრიდან; გადავაბრუნოთ და მეორე მხრიდანაც შევაშროთ.
პოპულარული რეცეპტი

რძეში ჩავახალოთ კვერცხები და ყველაფ...

ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახე...

ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრ...

3 კვერცხისა და ჭიქანახევარი შაქრის ...

ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვა...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ საშუალ...


