კატალოგი
თათარის გახმობა (ტკბილის კვერი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეულებრივი წესით - არც ძალიან თხელი და არც სქელი. სუფთა, სწორი ფიცარი წყლით დავასველოთ, ზედ დავასხათ თათარა, დავისველოთ ხელი წყალში, გავასწოროთ და დავდგათ მზეზე გასაშრობად. როცა გაშრება, გარშემო დანა შემოვუტაროთ და ფრთხილად ავიღოთ ფიცრიდან; გადავაბრუნოთ და მეორე მხრიდანაც შევაშროთ.
პოპულარული რეცეპტი

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავჭ...

ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...

დაჭრილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი, შავ...

1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგა...

მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...

თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...