კატალოგი
თათარის გახმობა (ტკბილის კვერი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეულებრივი წესით - არც ძალიან თხელი და არც სქელი. სუფთა, სწორი ფიცარი წყლით დავასველოთ, ზედ დავასხათ თათარა, დავისველოთ ხელი წყალში, გავასწოროთ და დავდგათ მზეზე გასაშრობად. როცა გაშრება, გარშემო დანა შემოვუტაროთ და ფრთხილად ავიღოთ ფიცრიდან; გადავაბრუნოთ და მეორე მხრიდანაც შევაშროთ.
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხ...

კარტოფილი მოვხარშოთ, შევაგრილოთ და ...

მაკარონი დავტეხოთ და მოვხარშოთ მარი...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...

გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური მო...