კატალოგი
სახელდახელო ფელამუში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400-500 გრამი წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი. კარგად ავურიოთ ხელით, ისე, რომ ფქვილი მთლიანად გაიხსნას ტკბილში. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და სულ ვურიოთ, სანამ არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
პოპულარული რეცეპტი

მოვადუღოთ სამი სუფრის კოვზი შაქრის ...

ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...

გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კ...

გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხ...

ბრინჯი 5 სათის განმავლობაში წყალში ...

მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...