კატალოგი
სახელდახელო ფელამუში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400-500 გრამი წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი. კარგად ავურიოთ ხელით, ისე, რომ ფქვილი მთლიანად გაიხსნას ტკბილში. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და სულ ვურიოთ, სანამ არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
პოპულარული რეცეპტი

ვიჩინას ჩავუმაგროთ მიხაკები, მოვათა...

ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...

გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...

ყველა პროდუქტი ერთმანეთში ავურიოთ დ...

ხორცი გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, დ...

ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრე...