კატალოგი
სახელდახელო ფელამუში
| ბეჭდვა |
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400-500 გრამი წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი. კარგად ავურიოთ ხელით, ისე, რომ ფქვილი მთლიანად გაიხსნას ტკბილში. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და სულ ვურიოთ, სანამ არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
პოპულარული რეცეპტი

რძე ავადუღოთ კარაქთან, მცირე რაოდენ...

ანჩოუსები ძალიან წვრილად დავჭრათ, ვ...

სოკო დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, ვშუშოთ...

ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...


