კატალოგი
სახელდახელო ფელამუში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400-500 გრამი წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი. კარგად ავურიოთ ხელით, ისე, რომ ფქვილი მთლიანად გაიხსნას ტკბილში. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და სულ ვურიოთ, სანამ არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...

გადარჩეული, გარეცხილი, მსხვილი ხორბ...

მწვანილი ვხარშოთ ბულიონში მზადყოფნა...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკო...

თირკმელი დავალბოთ წყალში ერთი საათი...

კაკაო ჩაისა და ყავისაგან იმით განსხ...