კატალოგი
ჟელე ვაშლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დავასხათ მდუღარე წყალი და სამი წუთი ვხარშოთ. მოხარშული ვაშლი ქვაბიდან ამოვალაგოთ და თავდახურულ ჭურჭელში მოვათავსოთ. ნახარშ წვენში ჩავყაროთ ვაშლის ქერქი გულიანად, მოვხარშოთ, გავწუროთ, მერე შაქარი დავაყაროთ და ავადუღოთ. ცხელ სიროფში გავხსნათ კვერცხის ცილაში არეული წინასწარ დამბალი ჟელატინი, წამოვადუღოთ და გავწუროთ; სწრაფად ჩავუმატოთ შიგ მოხარშული, დაჭრილი ვაშლი, ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაცივოთ.
მასალა:
ახალი ვაშლი - 600 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ჟელატინი - 20 გრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
კვერცხის ცილა - 1 კვერცხისა
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...

კარაქი და შაქარი შევურიოთ ერთმანეთს...

ხორცის კუბიკები, ბოლოკი, ნიახური და...

ნიახურის ნაჭრები შევწვათ კარგად გაც...

1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...

ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...