კატალოგი
ნაყინი მარწყვით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...

ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...

გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარ...

გაზაფხულივით მრავალფეროვანი...

მდუღარე წყალში ჩავყაროთ სასმელი ან ...

იოგურტი ავთქვიფოთ რძესთან ან არაჟან...