კატალოგი
ნაყინი მარწყვით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...

ორი სუფრის კოვზი თაფლი ჩავდოთ ქვაბშ...

თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...

ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...

მიწისთხილი დავნაყოთ, პამიდორი გავას...