კატალოგი
ნაყინი მარწყვით
| ბეჭდვა |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული, გარეცხილი, მარილწასმ...

შაქარი და კაკაო შევურიოთ ერთმანეთს....

სალა, ხახვი, ნიორი და პამიდორი წვრი...

5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

ცხვრის ხორცს ჩამოვაჭრათ რბილი ნაჭრე...


