კატალოგი
ნაყინი მარწყვით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

ერთმანეთს შევურიოთ 3 პორცია რომი და...

მომცრო ბადრიჯნებს მოვაჭრათ ბოლოები,...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...

პამიდორი, კიტრი, ბოლოკი და ხახვი თხ...

სტაფილო, ხახვი, ოხრახუშის ძირი გავა...