კატალოგი
ნაყინი მარწყვით
ბეჭდვა |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დ...
საუბარი პოზნანში...
საღი რძე წამოვადუღოთ, შევაგრილოთ 25...
სადილი ისტორიულ ეპოქაში...
გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...
ხახვი დავჭრათ ან გავატაროთ ხორცსაკე...