კატალოგი
ნაყინი მარწყვით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...

ხახვი და დასრესილი ნიორი შევბრაწოთ,...

სოკო დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, ვშუშოთ...

ბალბა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მოვხა...

ღამით დამბალი ლობიო მოვხარშოთ. დაჭრ...

დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...