კატალოგი
ნაყინი მარწყვით
| ბეჭდვა |
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 6 ჩაის ჭიქა დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყონოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი გავადნოთ, შევურიოთ თაფლს. ამ...

კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...

ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...

ტყის ან მინდვრის მწვანე, ახალი სატა...

ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურ...

მოვხარშოთ ბრინჯი და დავდგათ დასაწურ...


