კატალოგი
კორკოტი ქიშმიშით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, როგორც ზევით არის აღწერილი. მოხარშულ ბურღულს დავამატოთ შაქარი ან თაფლი. თაფლი იმდენი უნდა იყოს, რომ კორკოტი საკმაოდ ტკბილი გამოვიდეს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრიან წყალში ჩალბობილი ქიშმიში.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
შაქარი ან თაფლი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გასუფთავებული საშუალო ზომის ...

ხორცი კარტოფილთან და ქაშაყთან ერთად...

ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...

სუპისა და კომპოტის გარეშე...

ყველაფერი ცოტ-ცოტა...

2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...