კატალოგი
კორკოტი ქიშმიშით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, როგორც ზევით არის აღწერილი. მოხარშულ ბურღულს დავამატოთ შაქარი ან თაფლი. თაფლი იმდენი უნდა იყოს, რომ კორკოტი საკმაოდ ტკბილი გამოვიდეს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრიან წყალში ჩალბობილი ქიშმიში.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
შაქარი ან თაფლი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...

გავთქვიფოთ 1 ცალი კვერცხი, დავასხათ...

ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...

ყველა კომპონენტი კარგად ავურიოთ ერთ...

ფქვილი გავცრათ, ავთქვიფოთ კვერცხი, ...

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთუთქოთ, თხე...