კატალოგი
კორკოტი ქიშმიშით
ბეჭდვა |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, როგორც ზევით არის აღწერილი. მოხარშულ ბურღულს დავამატოთ შაქარი ან თაფლი. თაფლი იმდენი უნდა იყოს, რომ კორკოტი საკმაოდ ტკბილი გამოვიდეს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრიან წყალში ჩალბობილი ქიშმიში.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
შაქარი ან თაფლი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...
ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...
ყველაფერი ცოტ-ცოტა...
ტაფაზე ერბო გავაცხელოთ, სათითაოდ გა...
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელ...
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...