კატალოგი
კორკოტი ქიშმიშით
| ბეჭდვა |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, როგორც ზევით არის აღწერილი. მოხარშულ ბურღულს დავამატოთ შაქარი ან თაფლი. თაფლი იმდენი უნდა იყოს, რომ კორკოტი საკმაოდ ტკბილი გამოვიდეს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრიან წყალში ჩალბობილი ქიშმიში.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
შაქარი ან თაფლი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

წვრილად დავჭრათ ხახვი და მსუბუქად შ...

ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...

კარაქის, ფქვილისა და რძისაგან მოვამ...

მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...

ტყის ან მინდვრის მწვანე, ახალი სატა...

თირკმელები გავჭრათ სიგრძეზე, მოვაშო...


