კატალოგი
კორკოტი ქიშმიშით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, როგორც ზევით არის აღწერილი. მოხარშულ ბურღულს დავამატოთ შაქარი ან თაფლი. თაფლი იმდენი უნდა იყოს, რომ კორკოტი საკმაოდ ტკბილი გამოვიდეს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრიან წყალში ჩალბობილი ქიშმიში.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
შაქარი ან თაფლი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიო...

გარეცხილი, გასუფთავებული ბრიუსელის ...

ბუტერბროდები...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი ფრი...

ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხები, დავამა...